fbpx
Loading

Nosečniško fotografiranje Maribor - za najbolj neprecenljiv spomin!

Nosečniško fotografiranje

Profesionalno fotografiranje nosečnic – fotografa Jan in Eva se vama posvetiva, upoštevava vajine želje in seveda vajino počutje!

Lokacija

Fotografiranje v naravi na poljubni lokaciji ali pa kar pri vama doma, kjer se počutita najbolj sproščeno.

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE MARIBOR: sva Jan in Eva, zaljubljen par, ki bo zajel vse vajine najlepše trenutke življenja v fotografijah. Nosečnost je nekaj izjemnega in pomembno je, da ta spomin ostane zapisan tudi na fotografijah! Nosečniško fotografiranje običajno poteka v okviru 30. in 34. tedna.

Priporočava, da se za nosečniško fotografiranje v Mariboru dogovorimo pravočasno. Kontaktirajta naju! Veseliva se vajinega sporočila.

Vabiva vaju, da preverita tudi najino spletno stran:

Telefon

+386 40 466 211 (Jan)

E-mail

info@vajinnajlepsidan.si
null

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Nosečniško fotografiranje - oglej si izbrane galerije.

null

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Družinsko fotografiranje - oglej si izbrane galerije!

“Ženska je najlepša, ko pod njenim srcem bije še en srček!”

(Pozitivne misli)

Nosečniško fotografiranje Maribor - kdaj poteka?

Nosečniški trebušček je najbolj primerno za fotografiranje v okviru 30. do 34. tedna nosečnosti. Seveda je to odvisno od vsake posameznice, vendar po najinih izkušnjah je fotografiranje v tem obdobju najbolj ustrezno. Pomembno je, da naju za nosečniško fotografiranje kontaktirata dovolj zgodaj, da lahko fotografiranje uspešno načrtujemo. Stremiva k temu, da fotografiranje poteka takrat, ko to najbolj ustreza vajinemu počutju in je nosečniški trebušček že dovolj viden.

Zanima naju tudi, kako sploh poteka nosečniško fotografiranje Maribor?

Že pred fotografiranjem se pogovorimo o vajinih željah. Ko pa pride dan fotografiranja, pa le-to opravimo povsem sproščeno in na zabaven način. Vedno stremiva k temu, da se med fotografiranjem počutita čimbolj sproščeno in prijetno – pri nama je t.i. ”poziranja” zelo malo. Nosečniško fotografiranje običajno začneva tako, da gremo na sprehod ob neki lokaciji, midva pa med tem fotografirava in vaju usmerjava. Preverita tudi: slikanje nosečnic. (1)

Koliko časa traja nosečniško fotografiranje Maribor?

Trajanje nosečniškega fotografiranja je odvisno od tega za kateri najin paket se odločita, a običajno nosečniško fotografiranje traja okrog ene ure. Vsekakor je to zelo dobro vložen čas in investicija. Verjameva, da vama bo v prihodnosti prav zagotovo žal, če se ne odločita za nosečniško fotografiranje.

Kako pa izberemo lokacijo fotografiranja?

V prvi vrsti poslušava vajine želje. V kolikor sta se odločila za fotografiranje v naravi, vedno priporočava fotografiranje tik pred sončnim zahodom, saj je takrat t.i. ”Golden hour” in svetloba najbolj mehka in prijetna. Nosečniško fotografiranje največkrat poteka v naravi, lokacijo lahko izbereta vidva ali pa vama s predlogi priskočiva na pomoč. Možnost je tudi, da se za nosečniško fotografiranje dogovorimo pri vas doma, saj se takrat verjetno počutita najbolj sproščeno.

Kaj pa naj oblečeva?

Vsaki nosečki priporočava, da si nadene nekaj, v čemer se počuti najbolj udobno in sproščeno, a hkrati nekaj kar poudari nosečniški trebušček.  Ker je nosečnost lep čas v življenju, svetujeva bolj žive ali svetle barve oblačil, odsvetujeva kombinacije v temnejših odtenkih. V primeru, da sama nimata ideje kako se obleči, pa vama lahko midva priskočiva na pomoč z nekaj nasveti. (2)

Nosečniško fotografiranje Maribor cena - od česa je odvisna?

Cena nosečniškega fotografiranja je odvisna od vajinih želja. Za vaju sva pripravila tri pakete, ki se razlikujejo po času fotografiranja in po številu prejetih fotografij. Več podrobnosti pa lahko najdeta tukaj: nosečniško fotografiranje cena.

Fotografiranje nosečnic oz. nosečniško fotografiranje je izjemna izkušnja, za fotografiranje pa se odloča vse več nosečnic in mladih družin, ko razmišljajo o družinskem fotografiranju. Seveda je poleg kvalitete nosečniške fotografije eno prvih vprašanj tudi cena in ravno zato vaju vabiva, da si ogledata najin cenik fotografiranja nosečnic, ki sva ga pripravila za vaju.

Nosečniško fotografiranje Maribor – cena fotografiranja nosečnic pri nama – CENA & CENIK: 90 € – 250 €. Za vaju imava na voljo različne pakete – preverita: nosečniško fotografiranje cena

 • Nosečniško fotografiranje Maribor

Nosečniško fotografiranje Maribor cena

Spodaj si lahko ogledata cenik, cene in pakete, ki sva jih pripravila za vaju. Prav zagotovo bosta našla paket, ki vama ustreza! Seveda pa se bova potrudila, da ustreževa prav vsaki vajini želji!

Paket 1

90 €
 • 30 minut fotografiranja na poljubni lokaciji
 • 20 prejetih fotografij v polni ločljivosti
 • profesionalna obdelava fotografij
 • zasebna spletna galerija
 • vključeni potni stroški do 50 km iz Ljubljane

Paket 3

250 €
 • vključena Premium lay-flat fotoknjiga 21 x 21 cm (20 strani)
 • 90 minut fotografiranja na poljubni lokaciji
 • 70 prejetih fotografij v polni ločljivosti
 • profesionalna obdelava fotografij
 • zasebna spletna galerija
 • vključeni potni stroški do 100 km iz Ljubljane
 • + DARILO 

Kontaktiraj naju

OHRANITA NAJLEPŠI ČAS NOSEČNOSTI – PODARITA SI SPOMINE!

S pošiljanjem tega sporočila bomo prejeli vse podatke, ki ste jih vpisali. Uporabljeni bodo le za odgovor na vaše sporočilo. S klikom na ”Pošlji sporočilo” se s tem strinjate.

DARILNI BON MARIBOR: razveselite svoje najdražje!

Nosečniško fotografiranje Maribor: presenetite svoje najdražje z darilnim bonom za fotografiranje po izbiri! Darilni bon je odlično darilo za vse, ki iščete zanimivo darilo, saj fotografije trajajo večno!

Izbiraš lahko med fotografiranjem para, družinskim fotografiranjem in nosečniškim fotografiranjem! (3)

Pošlji nama sporočilo!

Pletenčki, kvačkani izdelki

Pletenčki, kvačkani izdelki

Kazalo vsebine Pletenčki, kvačkani izdelkiKdo je Maša?Pletenčki –  izdelki za najmlajše1. Ribice2. Priponke za dudo3. Copatki4. Grizala5. Izdelki po naročilu in našitki na oblačila6. Obroči...

Družinsko fotografiranje

Družinsko fotografiranje

Tokrat z vama deliva pravljičnih 7 razlogov, zakaj mora imeti vsaka družina profesionalno družinsko fotografiranje! Po 6-letnih izkušnjah z družinskim fotografiranjem sva spoznala kar nekaj...

Fotografiranje nosečnic – kaj obleči?

Fotografiranje nosečnic – kaj obleči?

Kazalo vsebine Fotografiranje nosečnicFotografiranje nosečnicFotografiranje nosečnic – kaj torej obleči?1. Izogibaj se nekaterih barvnih odtenkov2. Ne pozabi na make-up3. S seboj prinesi...

Kapadokija – Turčija, najino potovanje!

Kapadokija – Turčija, najino potovanje!

Vajin najlepši dan pripoveduje: Kazalo vsebine Kapadokija (Turčija) naju je očarala!Pravljična pokrajina, ki ti vzame dih1. Kapadokija – Turčija: polet balonov v sončnem vzhodu!2. Göreme3....