fbpx
Loading

Družinsko fotografiranje

Tokrat z vama deliva pravljičnih 7 razlogov, zakaj mora imeti vsaka družina profesionalno družinsko fotografiranje! Po 6-letnih izkušnjah z družinskim fotografiranjem sva spoznala kar nekaj razlogov, zakaj se nama zdi družinsko fotografiranje pomembno. Če niste prepričani, ali bi se odločili za tako fotografiranje, si preberite ta prispevek in zagotavljava vam, da se boste tako lažje odločili za takšno naložbo.

1. Družinsko fotografiranje je zelo zabavno!

Minili so dnevi poziranja pri družinskem fotografiranju. No, vsaj pri nama! Midva namreč stremiva k temu, da se otroci in starši zabavajo med fotografiranjem, med tem pa ujameva najbolj pristne trenutke in iskrene nasmehe. Kdo si sploh želi fotografije svojega otroka na kateri ni nasmejan? Lahko se pohvaliva, da trenutno še nisva fotografirala družine, ki bi nama rekla, da je bilo fotografiranje dolgočasno. Pomembno je, da se vam družinsko fotografiranje vtisne v spomin kot ena izjemna izkušnja.

2. Posebni trenutki so pomembni

Življenje mine tako hitro, da se včasih preprosto pozabiš ustaviti in ceniti trenutke. Med družinskim fotografiranjem sva vedno pripravljena, da ujameva tiste posebne trenutke, na katere se boste lahko spominjali še vrsto let. Iščeva trenutke, kot je recimo, ko mama na sina gleda z očmi, polnimi ljubezni ali ko oče dvigne hčerkico visoko v nebo in se oba iskreno smejita. Iskrene podobe so po najinem mnenju pomembne pri spominjanju življenja.

3. “Tako hitro rastejo!”

Stavek “tako hitro rastejo” je verjetno stavek, ki nam je zagotovo vsem znan. Ravno zaradi tega starši lažje cenijo, kako pomembno je dokumentirati vsak majhen mejnik v življenju otrok, saj se trenutki nikoli ne vrnejo, vaši otroci pa bodo kaj hitro odrasli. Odločite se za družinsko fotografiranje zdaj, da vam kasneje ne bo žal. Ne glede na to, kako nepomembno se vama zdi družinsko fotografiranje ta trenutek, obljubiva, da se bosta nasmehnila ob pogledu na fotografije čez nekaj časa.

4. Zberita družino

Vsekakor dopustiva tudi možnost, da na družinsko fotografiranje povabite stare starše, tete, strice, sestrične – skratka celo družino! Družinsko fotografiranje je čudovit izgovor, da se vsi zberete skupaj in uživate v fotografiranju. Veliko družinskih članov se odseli, so zaposleni z delom ali pa le ne sledijo družini zaradi hitrega življenskega tempa. Zakaj ne bi odložili vsega, določili datum družinskega fotografiranja, kjer bi se vsi zbrali z namenom novih profesionalnih fotografij in tako ustvarili nove spomine, na katere boste lahko gledali nazaj v prihodnjih letih?

5. Družinske fotografije podarite kot darilo, ali bon za fotografiranje…

Čudovita ideja – podarite fotografije kot darilo širši družini, prijateljem in ostalim. Nasmehi na njihovih obrazih, ko bodo prejeli vašo lepo družinsko sliko, bo darilo samo po sebi! Kot darilo pa lahko podarite fotografije tudi na en drug način. Kakšen? Sporočava vam, da imava v ponudbi tudi darilni bon, ki je tudi odlična ideja za darilo – tudi drugim podarite družinsko fotografiranje. S tem ne boste podarili samo možnosti za prelepe fotografije, ampak tudi novo izkušnjo, ki je še zlepa ne bodo pozabili.

6. Družinske fotografije lahko krasijo vaše stanovanje

Verjameva, da vsi zajamemo ogromno fotografij na naših pametnih telefonih, ampak velikokrat fotografije na telefonih tudi ostanejo. Kljub temu, da občudujemo fotografije na digitalnih zaslonih, pa se te ne morajo primerjati z razvitimi fotografijami. Veliko družin ima družinske fotografije obešene na stenah v večjih dimenzijah. Stanovanje pa v tem primeru kar zaživi! Pa še vedno, ko boste iz kuhinje šli v spalnico, boste videli srečne obraze, pri katerih ljubezni preprosto ne manjka.

7. Starši so vedno za kamero

Veliko staršev je precej zaposlenih s fotografiranjem svojih otrok, ob tem pa hitro pozabijo, da bi lepo bilo imeti tudi kakšno skupno družinsko fotografijo. Redko število družin ima spodobno družinsko fotografijo.

Upava, da so vama najini nasveti všeč. Spremljajta naju še naprej, saj bova kmalu objavila nov prispevek.

Do takrat pa vama želiva vse dobro,

Poročni fotograf Vajin najlepši dan, Jan in Eva.