fbpx
Loading

Pletenčki, kvačkani izdelki

Pletenčki, kvačkani izdelki

Pletenčki so unikatni kvačkani izdelki, ki nastajajo iz ljubeznijo in spretnih rok. Za to znamko stoji Maša, ki ustvarja izdelke za naše najmlajše. Kaj imata 28-letnica in kvačka skupnega? Ljubezen do volne in lepih izdelkov. Ko že rešimo prvo uganko pa nastane druga – kvačka in Pletenčki? Dva tako različna pojma. Res je, pletilka in kvačka sta dve različni stvari. Zakaj pa si je Maša za svojo znamko potem izbrala ime Pletenčki? Povedala nam je, da so ljudje stalno hecali in ji govorili: “Maša, kaj spet pleteš?” In tako se je razvilo to ime, po katerem prepoznamo kreativne izdelke. Verjameva, da bo marsikatera najina nosečnica, pri Pletenčkih našla kakšen izdelek zase ali za svojega malčka. (1) (2)

Kdo je Maša?

Maša je mlada mamica, ki prihaja iz Prekmurja. Kvačkati jo je naučila očetova teta, ko je še obiskovala osnovno šolo. To so bile osnovne stvari, kot so prtički in razne košarice, ki so nastajale po po načrtih iz nemških revij. Najraje ustvarja za otroke. Največji nasmeh na obraz pa ji narišejo prav fotografije zadovoljnih malčkov z njenimi izdelki, katere ji posredujejo stranke.

Pletenčki –  izdelki za najmlajše

Naročniki si izberejo barvno kombinacijo izdelka, ki si ga želijo. V ospredju ponudbe Pletenčkov so zagotovo kvačkane ribice, ki jemljejo poglede, naročnik pa jih izbere po svoji barvni želji . Izpod kvačke nastajajo tudi drugi izdelki za naše najmlajše, kot so: priponke za dude in copatki. Res je, Maša izdeluje tudi izdelke po naročilu in s tem izpolni marsikatero željo mamic.

1. Ribice

Ribice so najbolj priljubljeni izdelki Pletenčkov. Gre za ribice s posebnim repkom, katerih cevke so podobno zavite kot popkovina. Dojenčke repek spominja na čas v maminem trebuščku in se lažje pomirijo. Zaradi prijetne oblike ter možnosti izbire barv so zato zelo lepo in praktično darilo za mlade mamice. Maša prav vsem naročnikom poskuša ugoditi glede barvnih želja, drži pa se načela, da je vsaka ribica edinstvena. Do sedaj še nobena v Sloveniji ni enaka.

2. Priponke za dudo

Dude in priponke za dudo so nujno potrebne, pri Pletenčkih lahko naročniki izbirajo med različnimi motivi in barvnimi kombinaciji. Tako bo malček vedno v stilu z oblačili.

3. Copatki

Prvi copatki za male nogice so tudi odlično darilo za bodoča starša. Če ne veste kaj podariti paru, ki pričakuje dojenčka, enostavno ne morete zgrešiti s takšnimi luškanimi copatki. Pri Pletenčkih lahko naročite copatke tudi v kompletih z ribico ter priponko za dudo. Tako bo, dojenček prejel vse pomembne “pripomočke”.

4. Grizala

V dobi izraščanja prvih zob brez grizala za dojenčka enostavno ne gre, saj le-ta dojenčku olajšajo bolečino, ki jo povzroča rast zob.

5. Izdelki po naročilu in našitki na oblačila

Če ima kakšen naročnik posebno željo, mu Maša seveda ugodi, v kolikor je v njeni moči. Izdelka pa ne da naprej, preden ni 100 % zadovoljna. Vsi izdelki pa se med seboj malce razlikujejo, saj gre seveda za ročno delo.

6. Obroči za lase, obeski in “oblekice” za skodelice

Med ponudbo pa se znajdejo tudi obeski in “oblekice” za skodelice, ki so primerne za različne priložnosti.

Izdelke Pletenčkov pa lahko spremljaš tudi na družbenih omrežjih (Facebook, Instagram).

Če se odločiš za naročilo, ga lahko oddaš kar v zasebno sporočilo na enem izmed socialnih omrežjih ali po e-mailu. Izdelek bo po naročilu pri tebi v najkrajšem možnem času – upoštevati pa moraš, da gre za ročno delo in mogoče izdelek nastaja dlje časa kot si vajen/a. Na koncu boš pa v rokah imel/a nekaj unikatnega, narejenega samo zate in po tvojih željah.